Junior- och ungdomsgrupp

Träningstider sommartid mm mm

2023-06-14 | Magnus Wickert

Nu vankas det sommarlov men självklart fortsätter vi träning på IP under hela sommaren. Lite justeringar i tider förstås. Några jobbar på Sommarskolan ocg kanske vill träna i samband med det men vi ska ändå försöka hålla oss till nedanstående tider. Sen kommer det ju att finnas individuella avvikelser också såklart.

Om du har teknikpass i ex stav (Isak) o kast (Ulrika) bör du köra den sen tiden så att du får bästa hjälp på passet. Kolla med dem, när dem är på semester. 

Det gäller även under veckan före Världsungdomsspelen då Magnus har semester. Om du vill få hjälp med teknikträningen bör du komma sista tiden då någon ass coach kan vara på plats.

Magnus finns på plats på IP förutom under semester.

Träning IP tider i sommar

Om du reser bort och inte har tillgång till arena så kan du följa ett sk semesterprogram för att minst hålla din fysiska nivå. Har du tillgång till arena så försöker du följa normala programmet.

Magnus kommer att vara på semester från midsommar och 2 veckor fram men är med nere på Världsungdomsspelen. Även många av våra assisterande coacher har semester - du måste kunna genomföra en del av passen på egen hand om ingen tränare finns på plats.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se