Fotograf Sofia Boman

Vi hälsar alla nya välkomna till Hässelby

2023-11-01 | Bengt Jansson

Flera nya friidrottare kommer nästa säsong att ta på sig Hässelbys tjusiga klubbdräkt, detta står klart när gränsen för övergångar, som är den 15 oktober, passerats. Föreningsbytet gäller från och med den 15 november.

  • Edvin Hagberg, duktig 400 och 800 m löpare från Tureberg med Finnkampsstart som ungdom på meritlistan. Edvin har dessutom tränats av Janne Samuelsson och tagit medalj även på mångkamps SM för ungdomar. Nu är det främst löpning på programmet och där tränas han av pappa Martin.
  • Edvard Hansson, sprinter från Örgryte. Bror till Amanda Hansson. Edvard flyttade till Göteborg för att studera för tre år sedan men flyttar nu tillbaka till Stockholm och Hässelby vilket är jättekul.
  • Gustav Aflodal, löpare från Offerdal. Även duktig skidåkare som var i SM final i skidsprint 2023.
  • Adam Gillman, löpare från Garphyttan. Även Adam är en duktig skidåkare som nu vill byta till löpning.
  • Axel Paolucci en fransk 400 m häck löpare som flyttat till Sverige och Västerort och nu tränar med Magnus. Axel tävlar för Hässelby fr om. nu men blir SM-klar lagom till lag-SM i juli. En välkommen och spännande ”nykomling”.
  • Sara von Beilen är en duktig mångkampare från Nederländerna som sedan ett drygt år tränar med Dejan och Klara. Sara är extra duktig i höjd och längd och har redan tävlat för Hässelby under 2023. Från och med 2024 kommer Sara även att tävla för Hässelby i SM med början i mångkamps-SM inomhus i slutet av januari. En välkommen förstärkning.

Vi hälsar Er alla varmt välkomna till Hässelby!

Samtliga övergångar inom svensk friidrott:

https://www.friidrott.se/forening-forbund/forening/foreningsbyte/arsskiftet-23-24

ANDERS OLSSON

Axel Paolucci i sista kurvan i ett 400 m häck lopp

Edvin Hagberg.

Edvard Hansson

 

 

 

 

 


Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se