Magnus Wickert. Fotograf Sofia Boman

Stockholmskampen på Hässelby IP

2023-05-25 | Bengt Jansson

I ett underbart sommarväder genomfördes en deltävling av Stockholmskampen den 24 maj. Stockholmskampen är en tävling för 12-13 åringar och genomförs i olika matcher mellan distriktets klubbar.

I går kom Bromma FK på besök till Hässelby IP.  Tävlingen började med stafetter 5x60 meter i tre olika heat.  Övriga grenar var tresteg, slägga, diskus, höjd och 800 meter hinder.

Föräldrarna till barnen fick ställa upp som funktionärer. Hässelby hade hand om stafetten, höjden och tresteget samt skötte tidtagningen och sekretariatet.  Magnus Wickert var inte bara tävlingsledare han var även starter.

Det fullt med aktiviteter på hela Hässelby IP under kvällen. Friidrottstävlingen pågick på friidrottsplanen, det var fotbollsträningar på fotbollsplanen och i klubbhuset höll Catrin och Peter ordning på sekretariatet med hjälp av flinka ordonnanser som klistrade upp resultatlistorna. Dessutom hade fotbollssektionen möten i klubbhuset.

Tidigare på dagen var det ca 200 barn som hade idrottsdag på Hässelby IP. Man kan lugnt säga att idrottsplatsen nyttjades maximalt den 24 maj.

Här är resultaten från Stockholmskampen.

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se