Simon Pettersson. Foto: Deca Text&Bild

Fredrik föreläste för Handelsbankens kunder på IP

2024-03-30 | Niklas Andersson

I år byter Måndagskul namn till Måndagskul med Handelsbanken. I det konceptet ingår även att en landslagsaktiv får chansen att föreläsa för Handelsbankens kunder. Årets föreläsare var Fredrik Samuelsson.

I tisdags 2024-03-26 så föreläste vår tiokampare Fredrik Samuelsson om sin karriär med både motgångar och framgångar. Det var en personlig föreläsning om hur livet som elitidrottare i Sverige är när allt inte går som det ska men även om stora framgångar som tex 14 SM-guld och 4:a på IEM. De kunder som var på plats uppskattade föreläsningen och blev väldigt imponerade när det var Fredriks blott andra föreläsning någonsin. 

Föreläsningen är en del inom Måndagskul med Handelsbanken. På plats var representanter ifrån Handelsbanken i Vällingby som i år kliver in som titelpartner och vill hjälpa till att stötta ungdomsidrotten men även att stötta en landslagsaktiv genom denna föreläsning.

Vi i Hässelby ser fram emot detta samarbete de kommande tre åren. Kassören Niklas Andersson var också på plats och hälsade Handelsbanken och deras kunder välkomna till Hässelby IP som i år fyller 100 år. Kontorschef Eric med kollegor fick även mottaga årets specialframtgna gympapåse.

Niklas vill också passa på och tacka det projektteam som har jobbat med att ta fram logga, hemsidor, gympapåsar m m. De som har deltagit i detta arbete är Jenny Rudin, Jessica Pihl, Isak Hampel Klang och Bengt Jansson på kansliet. 


Foto: Niklas Andersson

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se