Funktionärsuppgifter inomhus 2025

2024-10-15 | Magnus Wickert

Vi har precis avslutat 2024 års funktionärsuppgifter i och med Hässelbyloppet. Sthlm All Out är inställt. Som alla medlemmar vet, är ju våra arrangemang ryggraden i föreningens ekonomi, som gör att vi kan bedriva den verksamhet vi gör. I vinter arrangerar vi dels vår ungdomstävling, Lilla Hässelbyspelen 2 februari, men vi har också huvudansvaret för Inomhus SM i mångkamp 15-16 februari. Till SM tävlingar vill vi att de som anmäler sig som funktionärer har bra eller mycket bra erfarenhet av arenatävlingar. Exempelvis flerårigt tävlande alternativt gått funktionärsutbildning.

Redan nu kan du alltså anmäla dig som funktionär inför vinterns tävlingar som vi genomför i Sätrahallen. Senare i vinter (feb/mars) kommer vi komplettera med funktionärsuppgifter utomhus på bland annat våra stora lopp mfl. Totalt över ett helt år så genomför vi ca 1200 uppdrag.

Medlemskravet är som bekant minst 6 tillfällen/ år för alla som är 15 år eller äldre (födda 2010) samt minst 4 tillfällen / år för de som är yngre. Vi förutsätter att det är föräldrar till de allra yngsta som genomför uppdragen men att det är lämpligt att skolas in från ca 11-12 års ålder på enklare uppdrag.

Anmäl dig här


Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se