Sarah Lahti, Finnkampen 2023. Foto: Deca Text&Bild

Funktionärskallelser Adidas Stockholm Marathon på väg

2024-05-15 | Magnus Wickert

Nu är kallelser till påspackning och Nr lappsutdelning på väg till alla anmälda funktionärer.Kom ihåg att bli avprickad vid samlingen. Kom i tid så att du inte missar viktig information. Eftersom kallelserna skickas från vår hemsida kan du behöva titta i din skräpkorg också, ibland hamnar mailen där.

Ditt funktionärsbidrag hjälper klubbens ekonomi och gör att löparna får en härlig upplevelse som gör att de kommer tillbaka. I år är det glädjande rekord i antal löpare vilket lyfter loppet. Självklart behövs alla funktionärer extra mycket då. Det kan bli aktuellt med omfördelningar av arbetsplats på tävlingsdagen för att genomföra loppet på bästa sätt.

Viktigt att du kommer i tid så att du får all information om arbetet innan vi börjar. Kläder efter väder.

Klicka på länken i mailet för att visa att du tagit del av info. Det finns även en bifogad fil med information att ta del av.

Om du skulle få förhinder av någon anledning måste du själv lösa ersättare så här nära tävlingen.

Det finns enklare förtäring på plats. Du kan självklart ta med mer om du inte tror att det räcker. Har du anmält specialkost i samband med funktionärsanmälan så finns det på plats.

Kallelser för våra uppgifter på tävlingsdagen 1 juni kommer att skickas i nästa vecka. Om vi inte kan lösa våra trafikvakter kommer vi att behöva flytta runt en del funkisar för att kunna täcka banan som är en prioriterad uppgift.

 

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se