Tjejlaget 3:a i Kraftmätningen 17 år

2018-03-11 | Magnus Wickert

Efter en tuff och rafflande tävlingsdag kunde vårt tjejlag på 17 års sidan ta emot medaljer för sin tredjeplats i Kraftmätningen 2018. Alla fick köra minst en gren som de inte var vana vid för att vi skulle klara av att ha minst tre poänggivande i varje gren. Slutpoängen blev 8729 poäng och det var inte förrän på avslutande 800m som vi passerade Tureberg i kampen om tredjeplatsen. 

Fr vä: Shila Fahtli, Hedda Tangfelt, Amanda Baraschutti, Laura Fodor, Marika Åstrand, Wilja Wickert, Sofia Boman och Jasmin Blomberg. Foto: Magnus Wickert

För mixedlaget gick luften lite ur när vi åkte på en diskning i stafetten som är väldigt poängviktig. Orsaken var en stängning där vi olyckligt störde Bromma IF, oavsiktligt förvisso men inte så mycket att protestera mot. Annars var det en dag fylld av många starter och många starka prestationer överlag. Vi har inte hunnit räkna in alla personliga rekord än men framför allt ger vi alla en eloge för insatserna i de grenar där man i vanliga varken tävlar eller tränar.

Alla resultat

Lagpoäng


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06