Junior- och ungdomsgrupp

Nytt schema Sollentuna - uppdaterat 27 nov

2020-11-27

Nu har vi finslipat på SCHEMAT och vi tror att det här ska fungera på ett bra sätt under vintern. Vi har försökt planera så att vi aldrig är fler än sex stycken på respektive grengrupp. Så småningom när restriktionerna släpper så kommer vi vilja styra mer slott tider för alla aktiva som tränar på eftermiddagen. Men fram till 6 januari gäller det här. Vi påminner också för säkerhets skull om att ALLA måste vara duktiga på att hålla avstånd, både till aktiva från andra föreningar och inom klubben. Svenska Friidrottsförbundets riktlinjer »

Söndag inne och sen tar vi en dag i taget

2020-11-20

Vi testar ett pass inomhus på söndag och ser hur vi får det att fungera. Vi jobbar enligt principen att ingen gren ska ha fler än 6 pers vid någon tidpunkt och att vi har bra avstånd mellan varandra hela passet. Löpningen sker utomhus för att minska på tiden i hallen. NYTT SCHEMA

När det gäller pass på tisdagar och torsdagar måste alla vara flexibla utifrån att myndigheterna kan ändra förutsättningarna väldigt snabbt. Från och med tisdag gäller max 8 personer vid sammankomster. Vi har inte fått några fler riktlinjer ännu från SFIF om hur vi ska jobba mer än de som redan angetts. Sollentuna kommun kan stänga ner eller kraftigt dra ner å antal folk som får befinna sig i hallen samtidigt. Vi vet inte om vi kan fortsätta inne eller inte i dagsläget. I Sollentunahallen gäller

Grundläggande i vårt beteende ska vara att inte samlas i grupper om fler än 8 individer eftersom smitta sprids via kontakter med andra människor. Alla aktiva och tränare förutsätts sköta handhygien ofta samt hålla sig borta vid sjukdomssymptom.  »

Nya restriktioner från FHM - idag !!!

2020-10-29

Vår nyhet om att börja träna i Sollentunahallen hann bara ligga ute några minuter innan det kom nya dirketiv från Folkhälsomyndigheten. Bland annat gäller i 3 veckor framöver att inga idrottsträningar för aktiva födda 2004 och äldre ska genomföras i grupp. Samt att man ska undvika diverse köpcentrum, gym mm. Vi får säkert instruktion från styrelsen om hur vi ska göra framöver. Avvakta fram tills vi kan meddela mer om hur vi ska göra framöver. Njut av helgens vila och tänk positivt. Vi gör det som krävs för att minska smittspridning även om det kräver mer av alla aktiva att genomföra mer träning på egen hand och ibland med alternativa träningssätt. »

Snabbstyrka gäller i juli månad

2020-06-25

De flesta av er äldre har fått snabbstyrka tidigare. Magnus går på semester vecka 27-29 dvs från måndag. Ni som är 05´or och kör styrka på onsdagarna följer denna snabbstyrka. Om ni åker på semester nu under juli månad försök att hålla i träningen ordentligt så att ni lätt kan komma in i rutinerna när ni är hemma igen. »

Kraftmätningskvalet avklarat

2020-06-19

Glad midsommar önskar vi alla aktiva. Hoppas att ni njuter av sol, bad och lite ledig tid med familj och vänner. I helgen som gick arrangerades de sista kvaltävlingarna i Kraftmätningen. Hässelbys mixed lag nådde helgen före det poängen 26 842 vilket ska räcka för finalen 5-6 september. Kvalsammanställning Alla resultat från alla kvalmatcherna har inte redovisats men sannolikt placerar vi oss som 9:a i kvalet med mixedlaget. Som vanligt är det en kraftig Stockholmsdominans även om det finns några utmanare från framför allt Göteborg, Malmö och Växjö. I början av augusti kommer vi att få veta om finaltävlingen ska genomföras som vi hoppas, med en riktig stor final, eller om det fortfarande kommer att vara restriktioner som påverkar tävlingen.  »

Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06