Fotograf Sofia Boman

Junior- och ungdomsgrupp

Tävlingssäsongen inomhus samt viktiga datum utomhus

2021-10-30 | Magnus Wickert

Vi hoppas nu få genomföra en full säsong utan restriktioner. Svenska Friidrottsförbundet planerar för det och sen får vi se om läget ändrar sig. Men ju fler som är vaccinerade ju mer sannolikt är det att vi kan återgå mer till det normala. När vi tävlar som mest är tränarna på tävlingarna för coachning vilket innebär att de som inte tävlar istället genomför träning på egen hand.

Här kan du se alla inomhustävlingar i vinter som just nu är sanktionerade i hela landet. Anmälan sker av den aktive själv till respektive arrangör.

10-12 dec - Luciaspelen Sätra för de som är 06-07 aktiva om man vill tävla i enstaka gren. I övrigt träning som vanligt.

14-16 jan - Täby Vinterspel Sätra 

21-23 jan - Quality hotel games Växjö - Det kommer snart ut specifik inbjudan mm om den. Inklusive kostnad för boende och resa.

4-6 feb - Mondo indoor games Uppsala - för de som inte kör ISM mångkamp. Räkna med att åka till och från Uppsala via samåkning i gruppen.

12-13 feb - Hammarby ungdomsspel Sätra

19 feb - Raka Spåret Sätra för som är 16 år och äldre

20 feb - Lilla Hässelbyspelen Sätra för de som är upp till 15 år

Här kan du se hela det centrala programmet som alltså innehåller alla SM tävlingar mm Det är tränarna som avgör om de aktiva ska delta på SM tävling vilket betyder att alla anmälningar görs av klubben till SM. Vi brukar ha Sverigestatistiken som underlag och man bör ligga topp 20 som riktvärde för start.

5-6 februari - ISM mångkamp Örebro

25-27 feb - ISM senior Växjö

5-6 feb IJSM 19-22 + IUSM 17 år Skellefteå

12-13 feb IUSM Göteborg 

Vi siktar på att genomföra en gemensam tävlingsresa inomhus till Växjö och Quality hotel games, som vanligt i januari. Nu kör vi så det ryker på alla träningar så att ni är fullt förberedda när tävlingssäsongen startar. 

 

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se