Sarah kämpar på - målet är fortfarande OS i Tokyo

2019-08-14 | Marianne Fricke Stjernström

Sarah Lahti opererade hälsenan den 16 juli. I augusti ska rehabträningen komma igång. Sarah har haft en hel del skadeproblem, men hon hon vägrar att ge upp. Hon hoppas kunna komma igång med löpningen redan i höst.

Klubbens mycket duktiga långdistanslöpare Sarah Lathi räknar med att få börja springa igen i höst.  

Efter flera av klubbens finaste utmärkelser, svenska rekord och deltagande i VM och EM så kan man förstå hur extremt talangfull denna löpare är. Och med vilken kraft hon har i steget. Hon älskar att träna och tyvärr har hon drabbats av skador.

Senast var det ena hälsenan som var problemet. Den är nu opererad och Sarah bara väntar på att få komma igång med löpträning igen. Hon vägrar att ge upp, skriver Hälsingsborgs Dagblad i en större artikel. Lahti är en löpare med pannben, kan man konstatera. 

Sarah skriver i ett mejl:

- Allt har gått bra med operationen. Kan nu gå utan kryckor och gips. Har en sån pjäxa på som jag ska ha på mig en vecka till, sen börjar rehaben på riktigt. Måste säga att hälen känns otroligt bra nu, har inte alls samma morgonstelhet som jag hat haft dom senaste 2 åren. Hoppas vara igång igen i början av oktober. Mitt mål är fortfarande OS i Tokyo. 

Dom gjorde ungefär samma operation som 1,5 år sedan. Hälsenan såg egentligen bra ut men jag hade mycket vävnad från förra operationen som dom var tvungna att ”rengöra”. 

Så nu spenderar jag timmar på cykeln för att hålla konditionen uppe!! 

 

 


Kansliet informerar

Kansliet har oregelbundna öppettider. Mejla hsk.friidrott@telia.com om du behöver hjälp.

Köp kläder: Webbshop

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Vill du inte att ditt friidrottande barn ska vara med på bild på klubbens hemsida? Mejla marianne.hsk@telia.com!

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06