Ha föräldrakul samtidigt som barnen har Måndagskul

2015-08-10 | Marianne Fricke Stjernström

Passa på att träna när barnen gör det.

Gå på FÖRÄLDRAKUL/Löparkul medan barnen har Måndagskul. När duktiga friidrottsledare lär barnen friidrott på Hässelby IP kan föräldrar passa på att komma igång eller med att vidareutveckla sin löpning med tränare från Hässelby SK:s Långlöpare. 

 


Foto: Åsa Nylén

 

Tränare från Hässelby SK:s Långlöpargrupp hjälper dig att utveckla din löpning eller med att komma igång med träningen. Kom som du är, det spelar ingen roll vilken nivå du är på. Vi hjälper dig att nå vidare.

Precis som Måndagskul börjar Föräldrakul med samling på Hässelby IP kl 17. Löpträningen avslutas på samma ställe strax innan barnen är klara med Måndagskul. 

Rune Stjernström och Jon Edvardsson är utbildade i löptränare av 08fri, Stockholms friidrottsförbund och Rune även vidareutbildad av Svenska Friidrottsförbundet. De håller roliga, omväxlande och pedagogiska löppass.

I kostnaden ingår medlemsavgift till Hässelby SK och möjligheten att fortsätta att träna i klubbens Långlöpargrupp (utan vidare kostnad) om det skulle passa när Måndagskul och Föräldrakul avslutas för säsongen. Pris 550 kr för våren.

Löpning är livet! 

 

Anmäl dig till Föräldrakul/Löparkul.

Anmäl dig till Måndagskul.

Läs om Långlöpargruppen.

 

 


Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06