Grupp 03-04

Fysträning som avslutades med bullfest

2015-10-11 | Mats Eriksson

Då IP idag var upptagen, då Hässelbyloppet gick av stapeln. Passade vi på att ta ett fyspass

Fysträning kan avskräcka. Men då vi haft sådana pass då och då har de blivit riktigt omtyckta. Vi brukar börja med att jogga bort till "Grimsta", där det finns bra trappor och backar att träna i. Trapporna används för olika övningar, som enbenshopp, grodhopp och att springa i med högt tempo och höga knän. Det tar bra, och för en gamling som mig (Mats), slutade det illa, då jag sträckte en magmuskel. Vi  passar även på att träna lite styrka i armar, rygg och mage i utegymmet  Innan vi joggar hem brukar vi avsluta med intervaller i backe. Det skall inte vara ngn tävling, men då vi gör det i 5 minuter, har det blivit lite tävling om hur många vändor man kan hinna med. Jonathan lyckades idag sätta nytt rekord med 10 vändor upp och ner i backen. Då vi hjälpte till med lite städning av IP innan träningen började, fick vi en hel låda med bullar att dela på. Vi var inte var så många på träningen så det blev det många bullar per man. Nu hoppas vi på fortsatt bra väder, så vi får några bra träningar innan det är dags att träna inomhus.

 


Viktigt med höga knän i denna övning.

 

 


Jonathan tar täten

 

 


Laura försåg sig ordentligt med bullar

 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06