Grupp 03-04

Fyra av våra aktiva uttagna till Svealandsmästerskapen!

2016-03-15 | Johan Fallenius

Representanter för Stockholmsdistriktet

Varje år hålls Svealandsmästerskapen där de aktiva som deltar representerar sitt distrikt (Stockholms län för vår del) och samlar poäng till laget med sina resultat. Det är också en individuell tävling där man kan bli Svealandsmästare! Stockholm friidrottsförbund tar ut de aktiva som de anser har presterat bäst under säsongen (med fokus på DM) och som de tror har bäst möjligheter att hjälpa Stockholm att bli det vinnande laget. Glädjande nog har fyra av våra aktiva blivit uttagna! Det är Elias som ska tävla för Stockholm i 60 meter, 60 meter häck, kula och tresteg, Clara som ska tävla i höjd, 60 meter häck, tresteg och stav, Vincent som ska springa 200 meter och hoppa längd och Emelie Beckman som ska stöta kula.

Ett jättegrattis till er! 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06