Det saknas funktionärer till ASICS Stockholm Marathon

2018-04-11 | Magnus Wickert

Fortfarande saknas det funktionärer som trafikvakter på ASICS Stockholm Marathon. Det är den viktigaste arbetsuppgiften på hela den tävlingen eftersom loppet inte får starta utan att det finns tillräckligt med vakter utefter banan. Det är en arbetsuppgift först och främst för vuxna men man kan i sällskap med vuxen klara uppgiften som 15-16 åring också. Imorgon sammanställs listor på alla som är anmälda som funktionärer och därefter går påminnelser ut till de som ännu inte anmält sig ordentligt. 

Du anmäler dig som funktionär här.

För närvarande saknas det folk på följande uppdrag. 

ASICS Stockholm Marathon - 54 st trafikvakter + 15 flexibla arbetsledare 

OBS - I samband med ASICS Stockholm Marathon föreligger tävlingsförbud på exempelvis SAYO om inte alla funktionärer vi behöver finns på plats. Tävlingsförbudet försvinner samtidigt som vi ser att antalet funktionärer är tillfredsställande.

Bauhausgalan - 13 st

STHLM 10 - 25 st

Tjejmilen - 31 st

Stockholm Halvmarathon - 70 st

Hässelbyloppet - 46 st

Alla medlemmar i Hässelby SK förväntas utföra MINST 6 uppdrag / år från och med det år man fyller 15 år. Övriga medlemmar förväntas utföra MINST 4 uppdrag. 

 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06