Junior- och ungdomsgrupp

Träningstider inomhus och utomhus i vinter

2020-11-15 | Magnus Wickert

Så smått ska vi börja smyga in i Sollentunahallen med några pass och därmed blir det nya träningstider och en del annat att tänka på. Läs igenom all information noga så att du vet vad som gäller inne i hallen samt har koll på vilka tider som gäller för var och en. Vi fortsätter utomhus på torsdagar fortsättningsvis tills vi meddelar annat.

Inne i Sollentunahallen gäller Riktlinjer som vi måste följa för att minska risken för smittspridning.

OBS det här gäller just nu. Det kan bli snabba ändringar i vad som gäller för oss med träning beroende på vad Folkhälsomyndigheten bestämmer framöver. Vi förutsätter att alla håller sig positiva och gör sitt absolut bästa med de förutsättningar som gäller.

Planering av teknikträningen är gjord utifrån sk "slott tider" som bestämmer vilka ytor som respektive klubb får tillgång till vid olika tidpunkter. Det är jätteviktigt att alla aktiva tar ansvar för att vara uppvärmd till rätt tid för att det ska fungera bra. Ni kommer att få olika uppvärmningsvarianter att följa så småningom.

Ni måste vara ännu mer noga med uppvärmningen när temperaturen faller. Som vanligt anpassar vi också träningen utifrån varje aktiv och hur kroppen mår.

Schema i Sollentuna

Vecka 47 (16 nov - ) 

Tisdagar i Sollentunahallen enligt schema, se ovan.

Torsdagar fortsätter vi utomhus - samma tider och grupper som tidigare dvs uppvärmd 15.30/ 16.30/ 17.30 och 18.30.

Söndagar i Sollentunahallen enligt schema, se ovan

UNDANTAG vecka 48 som är en extra lätt vecka med total vila inplanerad på torsdag och fredag. De enda som kör styrka då på fredagen blir de som bara kör 1x/vecka på just fredagarna. I vanliga fall brukar det vara söndagar som blir vilodag men vi vill få in teknikpasset även på den lätta veckan.

Specialschema under jullovet som vi kommer ut med senare när vi vet mer om hur vi kan genomföra träningen i hallen. Vi hoppas kunna genomföra dubbelpass som tidigare år i hallen vissa dagar iallafall. Säkerligen kommer vi att genomföra en hel del tester under lovet också som vanligt.

Styrkepassen måndag, onsdag och fredag = inga ändringar i dagsläget men det kan bli aktuellt att sprida ut starttiderna mer så att vi undviker trängsel inne i gymmet. Vi får se hur det ser ut när temperaturen faller ytterligare.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06