Junior- och ungdomsgrupp

Träning i grupp ok i små grupper igen

2021-01-18 | Magnus Wickert

I lördags släppte Stockholms kommun på avstängningen av idrottsplatser för träning i grupper. Fortfarande gäller att tänka smart och hålla avstånd till varandra samt att grupperna inte får vara större än max 8 stycken. Nästa helg den 24 januari kommer vi få veta mer om restriktionerna mot inomhusträning kommer fortsätta eller om vi kan återuppta träning i Sollentuna. Träning framöver tills vi meddelar om annat kan du läsa om här.

För de som är 04 och äldre fortsätter vi med samma upplägg som tidigare där ni bokar in er på tider i styrkan även på tisdag, torsdag och söndagar. Coacher på plats från 15,30 - 20,00. Samma styrkedagar som tidigare och de är bokning som gäller av tider. Kan ni genomföra styrka tidigt så gör det. Då minskar vi risk för trängsel ännu mer.

För 05-06 aktiva gäller att vara uppvärmda på Hässelby IP 18,30 tisdagar och torsdagar samt 12,30 söndagar samt att vi tränar i utegymmet som vanligt onsdagar och fredagar. Kläder efter väder.

Om allt faller väl ut kanske vi kan återuppta teknikträningen i Sollentuna i februari igen. Vi hoppas på det iallafall.

I slutet av förra veckan fattade även Svenska Friidrottsförbundet beslut om att ställa in alla USM och JSM tävlingar inomhus. Det innebär också att övriga tävlingar inte kommer att genomföras förrän tidigast i mars eller inte alls. Vårt upplägg utgår från att vi inte tävlar förrän i maj utomhus.

Fortsätt ha koll på sidan, vi uppdaterar när vi kan.

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06