Junior- och ungdomsgrupp

Torsdag 21 maj mm

2020-05-18 | Magnus Wickert

Vi genomför träningspasset klockan 14,00 på torsdag för samtliga. Undantag för stavhoppare som kör med Isak normal tid klockan 18,00. Det blir ett gemensamt pass på gräs eftersom många är slitna efter flera pass på bana. Sen kommer det att bli lite special de kommande söndagarna. Är man riktigt sliten är det bättre att man tar en vilodag för att vara pigg igen på söndag.

Söndag 24 maj träning som vanligt - se schema för träningstid  Vi kommer att hålla det här schemat framöver men några småjusteringar kan det bli när tävlandet kommer igång ordentligt.

Söndag 31 maj = Återhämtningshelg och aktiv vila.

Söndag 7 juni

Genomförs Kraftmätningskvalet på Hässelby IP tillsammans med Bromma IF. Vi kommer till start med ett mixedlag samt ett tjejlag. Vilka som tävlar och i vilka grenar informerar vi om kommande vecka. Aktuella aktiva är de som är födda 2005 och 2006.

För övriga aktiva blir det normal träning men träningstiden kan bli förskjuten så att Kraftmätningskvalet hinner avslutas ordentligt. Återkommer med information om det när vi ser tidsprogram mer tydligt.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06