Junior- och ungdomsgrupp

Söndag inne och sen tar vi en dag i taget

2020-11-20 | Magnus Wickert

Vi testar ett pass inomhus på söndag och ser hur vi får det att fungera. Vi jobbar enligt principen att ingen gren ska ha fler än 6 pers vid någon tidpunkt och att vi har bra avstånd mellan varandra hela passet. Löpningen sker utomhus för att minska på tiden i hallen. NYTT SCHEMA

När det gäller pass på tisdagar och torsdagar måste alla vara flexibla utifrån att myndigheterna kan ändra förutsättningarna väldigt snabbt. Från och med tisdag gäller max 8 personer vid sammankomster. Vi har inte fått några fler riktlinjer ännu från SFIF om hur vi ska jobba mer än de som redan angetts. Sollentuna kommun kan stänga ner eller kraftigt dra ner å antal folk som får befinna sig i hallen samtidigt. Vi vet inte om vi kan fortsätta inne eller inte i dagsläget. I Sollentunahallen gäller

Grundläggande i vårt beteende ska vara att inte samlas i grupper om fler än 8 individer eftersom smitta sprids via kontakter med andra människor. Alla aktiva och tränare förutsätts sköta handhygien ofta samt hålla sig borta vid sjukdomssymptom. 

Om vi kan/ får fortsätta inne från tisdag och framåt är tanken att de som är födda 04 och tidigare ska kunna vara klara med sina pass senast 17,30 för att vi ska undvika att vara inomhus under sk "prime time". De som inte kan dessa tider pga skola eller jobb får komma överens med oss tränare om alternativ. Se länk till schema i ingressen.

De som är födda 05 och yngre ska isåfall vara uppvärmda 19,30.

Om vi inte kan/ får fortsätta med träning inomhus fortsätter vi med samma schema som vi haft de senaste tre veckorna på Hässelby IP. Vi tränare kommer då att anpassa träningen utifrån förutsättningarna på tisdag, torsdag och söndagarna. Dvs:

Aktiva födda 04 och äldre uppvärmda på IP tisdag och torsdag

15,30

16,30

17,30

Aktiva födda 05 och yngre uppvärmda på tisdag och torsdag

18,30

Söndagar uppvärmda 11,00 vid Maltesholmsbadet för samtliga men vi delar upp på olika backar och mindre grupper på plats.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06