Junior- och ungdomsgrupp

Söndag 7 juni Kraftmätningen start kl 10,00 på IP

2020-06-02 | Magnus Wickert

Hässelby SK genomför tillsammans med Bromma IF kvalmatch i Kraftmätningen nu på söndag. Tävlingsstart är satt till klockan 10,00. Ingen träning genomförs samtidigt som tävlingen eftersom vi är 50 personer inblandade i tävlingen. Publik hänvisas till att se på tävlingarna utanför IP längs med Lupinvägen. Träningstid för de aktiva som inte tävlar blir då uppvärmda 16,30 samt att uppvärmning sker utanför IP.

För er som ska tävla på Kraftmätningen blir det väldigt viktigt att ni ser till att fylla på med energi ordentligt under tävlingsdagen. Ät en stabil och bra frukost med mycket energi, det kommer att behövas. Se också till att ni har med er energi att fylla på med under dagen så att ni orkar genomföra alla grenar till 100%. Småät efter varje avslutad gren för att hålla en bra energinivå.

Väderleksprognosen har varit lite ostabil och det finns risk för regn men det kan lika gärna bli sol och uppehåll. Ha med er extra kläder för att klara dagen oavsett väder.

Det utskickade preliminära tidsprogrammet gäller med enda tillägget att vi lägger in en extra paus på 30 minuter efter stafettlöpningen. 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06