Junior- och ungdomsgrupp

Snabba kontraorder på träningstiderna

2020-11-16 | Magnus Wickert

På eftermiddagen idag presenterade regeringen ännu tuffare tag mot smittspridningen. Max 8 individer i sammankomster och det beräknas klubbas igenom på torsdag som då blir förbud från 24 nov och fram till jul. Förbud istället för restriktion alltså. Vi känner inte att vi med gott samvete kan börja flytta in träningspass och därmed träffa aktiva från andra föreningar. Det är inte i linje med myndigheternas tänk. Därför fortsätter vi utomhus även tisdagen 17 nov och de tidigare träningstiderna gäller. Under träningstid tänker alla på att hålla fysisk distans till alla andra som finns i närheten. Vi kommer att komma ut med mer information senare i veckan.

På torsdag ska man från regeringshåll förtydliga ännu mer om vad som ska gälla. Om det innefattar barn, ungdomar och vuxna eller om det finns undantag. 

Det är otroligt viktigt att alla, aktiva som ledare, håller humöret uppe även om ingenting är som vi hade hoppats. Att lägga negativ energi på saker som ligger utanför det man kan påverka gör bara att man får mindre positiv energi kvar till sånt man faktiskt kan påverka. Vi gör vårt bästa och siktar framåt. 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06