Junior- och ungdomsgrupp

Obligatorisk föreläsning 10 mars

2021-02-11 | Magnus Wickert

Fokus för den här kvällen är hur du kan tackla olika utmaningar, till exempel stress och höga krav, samt hur du kan optimera din återhämtning och göra dig redo för att prestera. Viktiga kunskaper för dig som vill prestera både inom idrotten och dina studier eller ditt arbetsliv.

Kom och lyssna på Susanne Meckbach där vi under kvällen får ta in kunskap i ämnet samt reflektera enskilt och tillsammans med dina träningskompisar.

Föreläsningen hålls via länk men blir interaktiv med er som är med. Du kommer att få en länk via mail några dagar innan som du använder för att delta i föreläsningen.

Susanne Meckbach är doktor i idrottsvetenskap med inriktning mot sport coaching, och har även omfattande praktisk erfarenhet av gymnastik och friidrott. Idag arbetar hon med utbildning och utredning inom svensk idrott och är även föreläsare inom RF SISU Stockholm.

Jag är jätteglad att vi har kunnat få chansen att lyssna till Susanne som jag känner sedan hennes egen friidrottskarriär. Hon har i egenskap av fd idrottare och forskare mycket att erbjuda för ungdomar som vill utvecklas.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06