Junior- och ungdomsgrupp

Nytt schema Sollentuna - uppdaterat 27 nov

2020-11-27 | Magnus Wickert

Nu har vi finslipat på SCHEMAT och vi tror att det här ska fungera på ett bra sätt under vintern. Vi har försökt planera så att vi aldrig är fler än sex stycken på respektive grengrupp. Så småningom när restriktionerna släpper så kommer vi vilja styra mer slott tider för alla aktiva som tränar på eftermiddagen. Men fram till 6 januari gäller det här. Vi påminner också för säkerhets skull om att ALLA måste vara duktiga på att hålla avstånd, både till aktiva från andra föreningar och inom klubben. Svenska Friidrottsförbundets riktlinjer

Vi har angivit en preliminär teknikindelning även för aktiva födda 2005-2006 men observera att det är en preliminär indelning som kan justeras på plats.

På tisdagarna har hopparna hoppstyrka och den träningen kan också med fördel bedrivas i gymmet på IP istället för i hallen. Alltid bra med en kortare resa och att slippa kollektiv trafiken. 

Löpningen på tisdagarna är planerad som genomblödande lopp som kan genomföras utomhus utan problem. Men om man missat lopp på antingen torsdag eller söndag ska man genomföra de loppen på tisdagen istället.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06