Långlöpargrupp

Måndag med Magnus i Maltesholmsskolan

2018-01-28 | Marianne Fricke Stjernström

Första vårkulsaktiviteten är måndagsträningen den 29/1 med Magnus.  Kl 19:00 i Maltesholmsskolans gympasal kör vi core. Träna och lär dig bra styrkeövningar. Magnus är en av klubbens anställda tränare, utbildad på GIH, bland annat. 

Det är viktigt för löpare att träna styrka, i synnerhet i bål och core. Magnus, som är ungdomsansvarig, körde ett så roligt pass med barngrupperna i höstas att vi bad honom att göra ett för Långlöpargruppen också. 

Måndagen den 29 januari har vi nu bokat Magnus och Maltesholmsskolans gympasal. Här kommer du att få bra träning, en rolig kväll och få en goodie bag med övningar som du kan göra själv hemma. Passet kommer att vara i 45 minuter.

Du kan! Du törs! Du vill! Jag lovar att det blir kul.

Nästa vårkulsgrej är Premiärmilen den 24 mars. Gör du fyra funktionärsuppdrag springer du gratis. Är det fint väder kör vi picknick samtidigt. Anmäl dig med ett vanligt anälningsmejl till Marianne.hsk@telia.com med uppgifterna:

 

förnamn, efternamn

födelsedatum

gatuadress, gatunummer,

postnummer, postadress

mejladress

seedningstid (=bästa tid sedan förut)


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne är på kurs måndag 19 november. Affe finns på plats delar av dagen; mejla hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06