Junior- och ungdomsgrupp

Lite nyare tider samt info om gym

2020-03-20 | Magnus Wickert

Från och med 24 mars kan de som vill och kan även träna 14.00 på IP tisdag resp torsdag. Andra möjliga tider är då 16.00 samt 18.00. För de som kör styrkepass gäller följande:

Alla som deltar i träningspass ska byta om hemma för att minimera tid i omklädningsrum och liknande. Tvätta händer noga med tvål och varmt vatten både före träning och efter träning innan du går hem. Vi rekommenderar även att alla aktiva och ledare har med sig egen handsprit.

UNDVIK att peta eller gnugga dig i ansiktet med händerna

Undvik i möjligaste mån att använda redskap som behöver delas med andra aktiva. Använd gärna handskar under träningen. Även handskar bör tvättas mellan varje pass.

I styrkelokalen tänker vi på följande:

SM aktiva har ännu tillgång till gymmet / omklädningsrum. Övriga aktiva nyttjar med fördel utegymmet och/eller utplockad skivstång utomhus. 

Max 8 pers i lokalen samtidigt. OBS att det inkluderar även omklädningsrummet. Använd handskar under hela passet.

Utöver ovanstående om handhygien vill vi att ALLA använder trasa och rengöringsmedel för att torka ren utrustning ordentligt före och efter användning.

Aktiva och ledare i Hässelby som visar sjukdomssymptom SKA stanna hemma från träning. Du MÅSTE ha minst 48 timmar helt och hållet symptomfri innan du får återgå till träningen. Så länge du är sjuk ska du inte träna eller leda träning.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06