Långlöpargrupp

Långlöpargruppens ragnarianier på plats 33

2019-06-20 | Marianne Fricke Stjernström

Ragnar Lake Mälaren skulle bli ett episkt stafettäventyr. Loppet startade i lördags morse och slutade på söndagskvällen. Rätt galet, men döhäftigt. Hässelby SK Långlöpare ställde upp med ett lag.


Lars Å, Marcus, Lars B, Karolina, Marie, Beniam, Rune, Thomas och jag Marianne.

 

Vi var ett lag på 10 personer som startade vid Gripsholms slott klockan nio lördagen den 15 juni 2019 och vi gick i mål kl 09,32 söndagen den 16 juni vid Drottningholms slott. Med den tiden kom 33:a av 170 standardlag som gick i mål.

Ragnarök, laget med två klubbmedlemmar från Conny Sundhs grupp och resten unga läkarstuderande, slog oss med en timma och 13 minuter. Nästa år kommer vi att bli lite snabbare - fast egentligen handlade tävlingen om att orka genomföra det mer än att vinna i tid.

Vilken grej! "Vi är inte galna! - Alla andra gör det också" stod det på engelska på T-shirten som alla "ragnarianier" fick. Men lite galet är det nog trots allt.

Banan gick från Gripsholms slott precis vid Mälarens strand, genom Strängnäs, Eskilstuna, Köping, Västerås och Enköping. Efter att ha passerat ytterligare fyra slott sprang vi tillsammans i mål på Lovön, på Drottningholm.

Varje lagmedlem skulle springa tre gånger, sträckorna varierade mellan är 5-15 km och de var olika utmanande. Men det var standardlagen det. De 43 ultralagen hade bara fem löpare.

Vi vill göra om det hela nästa år! Vill du också vara med? Mejla marianne.hsk@telia.com. Kanske kan vi få ihop till två lag?

Resultat >>>

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06