Junior- och ungdomsgrupp

Jullovsträning - uppdaterad 19 dec

2020-12-19 | Magnus Wickert

Smittspridningen i samhället har inte gått åt rätt håll och igår kom skarpare restriktioner från regeringen där man bland annat uppmanar kommuner att stänga ner bland annat idrottshallar. Detta ska i första hand gälla fram till 24:e januari och kan eventuellt förlängas om inte det går åt rätt håll. Självklart får det här konsekvenser för hur vi kan genomföra vår verksamhet också. Vi kommer att återkomma här med mer information under måndagen när vi hunnit tänka igenom ordentligt. Första åtgärden blir dock att återgå till att träna utomhus och anpassa träning utifrån det. Kläder efter väder. Söndag 20 december gäller att vara uppvärmd vid Maltesholmsbadet klockan 13,00 samt att

Vi på plats delar upp oss i mindre grupper om max 4 aktiva i varje grupp. Dessa grupper MÅSTE respektera avstånd både till varandra inom grupp men också mellan övriga grupper under hela träningen.

När vi haft möjligheter att tänka till lite extra om hur vi ska lösa styrka och övrigt med tider så kommer vi att lägga upp ytterligare nyhet här på sidan.

Som tidigare får ingen aktiv eller ledare under några omständigheter komma till träning med några som helst symptom på luftvägsinfektion.

Fortsätt håll avstånd och följ de restriktioner som finns, ta ansvar för varandra.

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06