Junior- och ungdomsgrupp

IUSM bästa någonsin i klubbens historia = riktigt coolt

2019-03-11 | Magnus Wickert

STORT GRATTIS till alla som var med i helgen. Så häftigt att se att formtoppen fanns där på hela gruppen även om tekniken inte alltid satt till 100%. Några dagars återhämtning för er som tävlade och fokus på grundträningen från och med nu. Tävling Kraftmätning lördag för några av er (02-03-04) som redan fått info. Om någon inte kan delta pga sjukdom måste ni meddela omedelbart så att vi kan sätta in reserv. Annars gäller följande fram till lägret:

Vecka 11 
Måndag - söndag träning som vanligt på samma tider som vanligt, fokus på Grundträning för alla inför utomhussäsongen. De som kört IUSM får vila några dagar innan de kör igång med träning på onsdag eller torsdag, lite utifrån hur sliten man känner sig.

Styrkeprogram denna vecka - använd samma som före jul men med lite lättare vikter för att komma igång med styrkan på ett bra sätt.

Lördag = Kraftmätning för ett gäng som fått info om det redan. SAMLING i Sollentunahallen kl. Sannolikt tidigt - mer info så snart tidsprogrammet är upplagt på Turebergs hemsida. Självklart ingen träning för er del på söndagen.  Det är 9 lag anmälda till Kraftmätningen.

PM

För de som inte tävlar lördag gäller träning som vanligt klockan men istället för kl 16,00 så kör vi allihopa kl 14,00 samtidigt som de äldre tränar.

Vecka 12 - 16

Måndag-söndag träning som vanligt för alla på de vanliga tiderna 18,45 i Sollentuna samt styrka på de dagarna man kört förut..  

På torsdag vecka 15 åker en stor del av oss på träningsläger till Spanien och kommer hem på Skärtorsdagen. Övriga tränar på egen hand här hemma. 


OBS ingen schemalagd träning skärtorsdag - annandag påsk.

Efter lägret kommer vi successivt att flytta ut verksamheten på IP, men det är helt och hållet väderstyrt. Mer information om det senare.


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06