ISM dag 3 andra medaljen för Jesper

2021-02-21 | Magnus Wickert

ISM avslutades för Hässelbys del med längdfinal herrar. Bäst lyckades Jesper Hellström som efter gårdagens trestegsguld kände sig ganska seg i kroppen. Det bestämdes tidigt att det inte skulle bli så många hopp idag så det kändes bra att få till ett bra redan i första omgången. 7,43 räckte faktiskt ända fram till silvermedaljen idag efter en överlägsen Thobias Montler som vann på 8,13.

Mångkamperskan Klara Rådbo debuterade i SM sammanhang i tresteg tidigt på förmiddagen. Klara gjorde en jämn och fin serie med 11,97 som längst vilket är nytt pers och bara tre centimeter från sjätteplatsen. Direkt vidare från tresteget till höjdfinalen där Klara fixade 1,69 i tredje och slutade sexa.

Gustav Berlin var inblandad i en ruggigt jämn 1500m final. Gustav lade sig taktiskt lite längre ner i fältet vilket var tur då det gruffades en hel del längre fram i fältet. I slutrusningen blev det istället riktigt jämnt med Gustav på sjunde plats med endast 0,56 sekund från silvret. Hela finalfältet inom två sekunder är ovanligt att se. 

Anna Silvander som nu är åter efter långtidsskada slutade på åttonde plats på 1500m med 4,24,58 vilket också är nytt årsbästa för Annas del.

Alla resultat


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06