Hässelby IP

2020-05-20 | Magnus Wickert

Nu är IP riktigt iordning i och med att båda stavbäddarna är förberedda för användning. Ungdomsgrupper som tänker stavpass ska nyttja mattan som ligger i hörnet efter målet. Vi är otroligt stolta över att vår IP är en av de bästa träningsanläggningarna i kommunen. Träning kan genomföras på dubbla ställen för alla grenar förutom kula. Lägg därtill ett kanonfint utegym och styrkelokal för våra äldre tävlingsaktiva. Här ses alla olika aktiva oavsett nivå och ålder och  vi ser fler och fler av vuxna motionärer som kommer till IP för sin vardagsmotion. 

Klubben har satsat jättemycket investeringar genom åren för idrottsplatsens utveckling. Bland annat har vi med egna medel betalt helt eller delvis av allvädersbanor, ny kastbur, utegym och utbyggnad av styrkelokalen i flera steg. Vi är som sagt otroligt stolta över vår IP.

Bilden över IP har förvisso något år på nacken. Vi ser fullstor kastbur, två höjdbäddar, två spjutbanor, två hoppgropar och en stavbädd utöver rundbanorna. I andra änden hittar du kula och ytterligare en stavbädd och en spjutbana. 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se