Funktionärsuppdrag 2020

2020-03-02 | Magnus Wickert

Jättekul att se att våra medlemmar slår rekord i att anmäla sig som funktionär till arrangemangen. På en dryg vecka har 2/3 av alla uppdrag blivit fyllda. Det saknas dock över 120 trafikvakter 30 maj på ASICS Stockholm Marathon samt 5 sep Ramboll Stockholm Halvmarathon. Nu hoppas vi att ni som ännu inte anmält er prioriterar att anmäla er till dessa. Dessa uppdrag är kanske de viktigaste av alla uppdrag eftersom Polismyndigheten kan ge startförbud om vi inte uppfyller säkerhetskraven längs banan. 

Att våra arrangemang står för ca 90% av hela vår inkomst är säkerligen känt sedan tidigare och därför otroligt viktiga att skötas bra. Deltagare som upplever ett bra lopp kommer tillbaka nästa år.

Föreningens funktionärskrav är som tidigare                          

14 år och yngre (född 2006 eller yngre)             = minst 4 uppdrag / år

15 år och äldre (född 2005 eller äldre)               = minst 6 uppdrag / år

Du kan anmäla fler funktionär till samma uppdrag, glöm inte att ange vilken medlem som ska tillgodoräknas uppdraget samt vilken träningsgrupp du tillhör. De arbetstider som anges i anmälningsblanketten är preliminära och kan korrigeras något.

Deadline – Vi vill ha din anmälan inskickad senast 5 april.                           ANMÄL DIG HÄR

Därefter måste du räkna med att bli tilldelad arbetsuppgifter där vi saknar folk. Först till kvarn. Har du några speciella kvalifikationer som ex polis, utbildad inom sjukvård eller på annat sätt kan bidra positivt. Maila mig så kan jag ge rekommendera vilka uppdrag som är bra att anmäla sig till.

När du anmäler dig ska du självklart skriva in i din kalender att du är uppbokad för funktionärsuppdrag. Kallelser skickas ca 1,5-2 veckor före resp uppdrag via mail. Ibland hamnar utskicket i skräpkorgen när din inbox ser att det är ett massutskick. Hör av dig till kansliet om du inte fått kallelse inom en vecka till ditt jobb. Bekräfta att du fått/läst kallelsen genom att klicka på länken i kallelsen.

Tävlingsförbud råder för alla i samband med våra arrangemang. Undantag görs för Svenska Mästerskap, landskampsuppdrag och självklart om vi redan har tillräckligt med funktionärer för att klara av arrangemanget. Om du vet att du kanske ska delta på en SM tävling eller landslagsuppdrag är det ännu viktigare att du har koll i din kalender så att du kan genomföra dina uppdrag utan att det krockar med dina tävlingar. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att undvika krockar.

Utöver dessa inkomstbringande uppdrag genomför vi också ett antal uppdrag som bidrar till bra tävlingstillfällen för klubbens barn. Exempel är Västerortskampen för 9-11 åringar och Stockholmskampen för 12-13 åringar. Dessa uppdrag räknas inte in i funktionärskravet som anges ovan.

Glada friidrottshälsningar

Magnus Wickert

Funktionärsansvarig

magnus.hsk@telia.com


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Kalvruset Sthlm
3 oktober 2020 »

Tjurruset Sthlm
3 oktober 2020 »

Hässelbyloppet
11 oktober 2020 »

SM i terräng
24-25 oktober »

STHLM Loop
24 oktober 2020 »

Höstrusket
7 november 2020 »

STHLM Trail Run
8 november 2020 »

STHLM Trail Run Ungdom 5-15 år
8 november 2020 »

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06