Junior- och ungdomsgrupp

Återgår till söndagar men fortsätter kl 10,30

2020-10-14 | Magnus Wickert

Tyvärr visar det sig att för många i gruppen har andra aktiviteter inplanerade på lördagarna. Vi återgår således till söndagarna men flytt av träningstiden kvarstår. Det innebär att vi samlas kl 10,30 nu på söndag utanför gymmet. Många har börjat fråga om när vi ska börja inomhus också.

Det enda vi kan säga i den frågan just nu är att vi inte bestämt det fullt ut. Dels vet vi inte i dagens läge hur många som kommer att kunna vara i hallen samtidigt. Vi riskerar att förlora ca 40% av våra kort för pga de Corona restriktioner som ska gälla i hallen. 

Men vi kommer som vanligt att gå in successivt i hallen. Vi kommer alltså inte att ha en tydlig brytpunkt där vi går in samtliga pass samma vecka. När vi har all information och kunnat planera vår verksamhet utifrån de ramar som ska gälla i hallen så skickar vi information om det via den här sidan. Fortsätt ha koll här.

VIKTIGT för alla att fortsätta tänka på är det aktuella smittläget i samhället. Vi måste skydda oss själva och andra i träningsgruppen samt övriga vi träffar i samband med träning. Fortsätt med god handhygien, torka av utrustning som används både FÖRE och EFTER användning. Håll dig hemma från träning om du visar minsta symptom på luftvägsinfektion.  


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06