2021 års löparrangemang för klubbens funktionärer

2021-02-23 | Magnus Wickert

2020 kunde vi inte genomföra några av våra större arrangemang som är basen för vår ekonomi. Arbete pågår för fullt med att komma igång med löpartävlingarna igen under 2021. Självklart är mycket runt restriktioner och annat oklart och vi måste vara beredda på förändringar med kort varsel. Det är ju något vi har lärt oss mycket om det senaste året så vi laddar för att genomföra arrangemangen och ber alla våra medlemmar att uppfylla sina uppdrag ordentligt. Gällande krav är ju som bekant minst 6 tillfällen / år för de som är 15 år och äldre och minst 4 tillfällen / år för de yngre. När det gäller de allra yngsta förutsätter vi att det är föräldrarna som genomför uppgifterna. 2021 års datum och tävlingar följer här.

Under veckan kommer vi att öppna upp funktionärsanmälan på hemsidan. Alla medlemmar ska veta att de tider och datum som anges är preliminära. Utgå ifrån att ni måste finnas tillgängliga hela dagen på den dag ni anmäler er till.  Vi vet att det kommer att bli hektiskt runt september och oktober men det är absolut avgörande för vår ekonomi att kunna genomföra så mycket som möjligt. Om alla medlemmar hjälps åt så kommer vi att klara det här.

För att klara av eventuellt längre dagar beroende på restriktioner vill att så många många vuxna som möjligt bokar in sig som barnvakter på Marathon och Halvmarathon. Det kan bli aktuellt antingen med längre arbetspass eller avbyten för att klara av loppen.

OBS att elitaktiva måste också ha koll på om datumen krockar med exempelvis planerade SM tävlingar eller liknande. Man kan alltid skaffa en ersättare som genomför arbetet för dig om det skulle krocka med ditt eget tävlande.

ASICS Stockholm Marathon och Minimaran 5-6 juni med arbete hela veckan före loppet. OM vi tvingas byta datum är reservplanen 9-10 oktober. När man anmäler sig som funktionär ska man boka upp både preliminärt datum och reservdatum i sin kalender.

Sollentuna GP 13 juni med ca 10 tävlingsfunktionärer och lika många korgbärare.

Ragnar Lake - Mälaren runt 19-20 juni arbete vid framför allt växlingsområde men det kan röra sig om tider mycket tidigt eller mycket sent eftersom stafetten håller på länge.

Sthlm 10. 19 aug vardagskväll från ca 16,30-22 

Tjejmilen 4 sep med arbete under veckan innan loppet fram till lördagen.

Ramboll Stockholm Halvmarathon 11 sep med arbete dagen innan i samband med nummerlappsutdelning osv.

Stockholm trail run 19 sep med arbete på dagen för loppet ca 20 st.

Hässelbyloppet 3 oktober som vanligt ute runt IP med närområde och förhoppningsvis även ett ungdomslopp i år för första gången.

Eventuella krockar att ha koll på:

Om Marathon går 5-6 juni krockar det med SAYO. OBS att det då är tävlingsförbud så länge vi inte har tillräckligt med funktionärer till vårt arrangemang. 

13 juni GP Sollentuna är samma helg som NM i mångkamp. Samt Huddingespelen som ligger 11-13 juni. Samma förhållande som med SAYO.

4 sep Tjejmilen ligger samma helg som Finnkampen och en final i Kraftmätningen.

11 sep går Halvmarathon vilket är dagen före Lag USM i Gävle för PF 17 år.

 

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06