Utegym på Hässelby IP

2018-04-08 | Magnus Wickert

Snart blir det verklighet med ett utegym och motorikbana på Hässelby IP. I början av maj är det byggstart och bygget beräknas ta två till tre veckor innan det står klart för nyttjande. Redan före Valborg kan det dyka upp lite maskiner som ska jobba med markarbetet. Friidrottsklubben Hässelby SK investerar en hel del pengar för att förverkliga det här men vi har också erhållit ett stöd från både Stockholms Idrottsförbund och Svenska Friidrottsförbundet som gör detta möjligt.

Vi hoppas på en än mer levande idrottsplats där fler människor tränar och förbättrar sin hälsa, gammal som ung, elit som motionär. Friidrottsföreningen har förtur de tider det förekommer gruppträning det vill säga vardagskvällar 17-20 samt vissa helgtider som inte ännu är fastlagda. 

Övervägande delen av träningsmaskinerna kommer att placeras i det västra hörnet av idrottsplatsen mot Markviksvägen. Motorikbanan placeras på den smala ytan längs Loviselundsvägen mellan klubbhuset och förråden.


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06