USM dag 2

2018-08-04 | Magnus Wickert

Det blev en fjärdeplats i kula för Elias Lind som med 14,06 var endast 30 cm från silvret i en jämn tävling där Turebergs Jesper Ahlin var överlägsen på nästan 19m. Nära poängplatser var det på flera andra håll under dagen.

I 15 åringarnas höjdfinaler blev det två sjundeplaceringar för Clara Fallenius i F15 och Vincent Arousell i P15. Clara har slitit med efterhängsna skador ända sedan innesäsongen och visar nu att hon är på väg tillbaka ordentligt eftersom det dessutom blev en nionde plats i längd.

Vincent slog nytt personligt rekord med 1,75 som klarades redan i första försöket innan 1,78 blev för högt denna dag. Men det var väldigt väldigt nära i alla tre försöken.

Oliver Gao hoppade bättre än i kvalet och noterade sitt längsta hopp i karriären med 6,11 vilket räckte till en åttonde plats. Även Oliver har under sommaren fått en del träning spolierad pga en baklårsskada i maj som han nu är helt återhämtad från.

Sofia Boman avslutade dagen med sin släggfinal. Tyvärr blev det inget godkänt resultat i finalen då Sofia gasade för att kasta riktigt långt. Under morgonen blev det 45,59 i regnblöt ring vilket var mindre än 2 meter från perset vilket indikerade att det kunde blivit riktigt långt i finalen.


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06