Grupp 03-04

Uppdaterat kalendarium för 2016

2016-01-01 | Johan Fallenius

Viktiga datum för tävlingar, träningsläger och extraträningar att hålla reda på inför inomhussäsongen. Observera att några datum är ändrade jämfört med det tidigare kalendariet

I tabellen nedan finns de arrangemang som ordnas under inomhussäsongen. Det finns ett stort urval av tävlingar och man behöver förstås inte vara med på allt utan välja det man vill! Vi ser dock tre tävlingar som prioriterade. Det är Mångkamps-DM, Formenkollen (inomhus-DM) och Lilla Globengalan (Hässelbys egen tävling). Dessutom ska vi försöka satsa lite extra på stafetterna genom att ta ut lagen tidigare och försöka samköra de som springer. På Lilla Globengalan (som trots namnet går i Sätrahallen) vill vi helst se att alla i gruppen deltar i åtminstone en gren! Anmälan sker via Bokat.se och mer information kommer när tävlingarna närmar sig.

Nytt för i år är ett träningsläger den 4-5 januari! Det håller på från förmiddagen den 4 januari till lunch den 5:e. Priset för lägret blir c:a 730 kr inkl. boende, alla måltider och tillgång till träningshallarna under sex timmar.

Ännu en nyhet är att Hässelby satsar på att åka ner i två stora bussar till Växjö för att tävla i Best Western Games. Det blir två nätters övernattning. Priset för resan som inkluderar boende, resa och frukost är c:a 1000 kr.

Slutligen kommer vi att få Magnus Wickert som gästtränare under några pass. Han är huvudtränare för ungdomsverksamheten och kommer att rotera mellan de olika träningsgrupperna under inomhussäsongen. Dessa pass kommer att ersätta ett ordinarie pass samma vecka.

Datum

Arrangemang

Plats

Kommentar

4-5 januari

Träningsläger

Bosön (Lidingö)

Övernattning, 1 natt

9 januari

Mångkamps-DM

Sätrahallen

Distriktsmästerskap

15-17 januari

Scandic Indoor

Storängshallen, Huddinge

 

27 januari

Rotationspass

Hässelby Gårdsskolan

Magnus Wickert som gästtränare

22-24 januari

Best Western Games

Växjö

Övernattning, 2 nätter

30-31 januari

Formenkollen

Sätrahallen

Distriktsmästerskap

7 februari

Lilla Globengalan

Sätrahallen

Stafett 4x200 m

12-14 februari

Hammarbyspelen

Sätrahallen

 

17 februari

Globengalan

Globen

Stafett 4x200

9 mars

Rotationspass

Hässelby Gårdsskolan

Magnus Wickert som gästtränare

20 mars

Rotationspass

Sätrahallen

Magnus Wickert som gästtränare

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06