Magnus Wickert. Fotograf Sofia Boman

Junior- och ungdomsgrupp

Tuffare restriktioner införs

2021-03-01 | Magnus Wickert

Tävlande stoppas helt under en period men SÄKRA träningar får fortsätta. Det blir viktigt att vi allihopa fortsätter hålla avstånd till varandra i samband med träningarna. Den absolut enskilt bästa sättet att minska smittrisken är ju som alla vet vid det här laget att hålla AVSTÅND. Än så länge har inte Stockholms kommun eller Sollentuna kommun aviserat stänging av hallar eller skolsalar. Men vi måste vara beredda att kunna flytta verksamheten utomhus om så krävs. Men än så länge fortsätter vi med träningen som tidigare men undvik kontakter med aktiva från andra föreningar i samband med träningspass för att öka säkerheten ytterligare.

Förra året genomförde vi en riktigt bra träningsperiod utomhus och det kan vi göra igen om det krävs. 

I gymmet gäller fortsättningsvis max 6 aktiva + tränare och att alla redskap ska tvättas och rengöras före och efter användning. Kom ihåg samma förfarande när vi delar exempelvis kastredskap osv.

Kom också ihåg att ni som är ute och reser under sportlovet ska sköta er träning på hemmaplan under vecka 10. Ni kan kontakta Magnus på magnus.hsk@telia.com för att få hjälp med vad ni ska genomföra för typ v träning på egen hand.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se