Fredrik & Jakob Samuelsson

Träna med Sveriges bästa friidrottsklubb.

2018-01-17 | Marianne Fricke Stjernström

Du mellan sju och femton kom och ha MÅNDAGSKUL med oss. Vill mamma och pappa träna samtidigt? Häng på Föräldrakul/Löparkul!

På Måndagskul får barn prova och träna friidrottens olika grenar; höjdhopp, längdhopp, kulstötning, spjutkastning, sprintlöpning, häcklöpning, löpning på lite längre sträckor tillsammans med enklare styrke- och koordinationsträning.

Träningspassen sker i smågrupper efter ålder.

Både du som är nybörjare och du som redan kan en del om friidrott har utbyte av träningen. Erfarna tränare och duktiga friidrottare från Hässelby SK leder Måndagskul. De senaste åren har Måndagskul varit mycket uppskattat av deltagarna. 

Måndagskul är vägen in i friidrottsträningen. Här har barn tid och möjlighet att förstå friidrott och att känna efter om det är något som de vill fortsätta med. För dem som vill fortsätta att träna friidrott efter Måndagskuls slut i höst, startar åretrunt-träning med hjälp av föräldratränare. 

DATUM FÖR MÅNDAGSKUL

Vårens träningstillfällen: 9 april, 16 april, 23 april, 30 april, 7 maj, 14 maj, 21 maj, 28 maj och den 4 juni. Minimaran går söndagen den 3 juni.

Höstens träningstillfällen: 20 augusti, 27 augusti, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober, 8 oktober och  15 oktober.

Alltid kl 17.00 – 18.30 på Hässelby IP på Loviselundsvägen 100 i Hässelby.

Anmäl dig till Måndagskul här! >>>

Löparkul för föräldrar samtidigt som Måndagskul

Ha Löparkul/Föräldrakul med tränarna från klubbens Långlöpargrupp. Medan barnen har Måndagskul med duktiga friidrottsledare på Hässelby IP kan föräldrar passa på att komma igång eller med att vidareutveckla sin löpning. Pris: 550 kr för våren.

Läs mer om Löparkul >>>   

Anmäl dig till Föräldrakul/Löparkul >>>


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se