Grupp 03-04

Stockholmskampen deltävling 4

2015-09-20 | Mats Eriksson

 

Fina prestationer under Stockholmskampens deltävling 4

Lördagen den 19/9 var det dags för sista deltävlingen i Stockholmskampen. Vi var en glad skara på bestående av 9 tävlande, samt föräldrar och ledare. Denna deltävling bjöd på utmanande grenar som bl.a hinder, stav och slägga,som är grenar som vi inte tränat särskilt mycket på. Den största oron bland ungdomarna var nog inför hinderloppet, då vattnet verkar ha varit skräckinjagande. I skrivande stund har jag inte allas resultat. Men jag vet att det sattes massor av personliga rekord. En liten plump i protokollet var att tjejerna blev diskade för överväxling i stafetten 5*60m.  Elias var riktigt i slag och vann 60m, stav, samt slägga. Bland tjejerna tycker jag att Jessica överraskade oss alla i stavhoppet. Innan stavhoppet började var hon nervös att hon inte skulle klara någon höjd. Det visade sig dock att hon behärskade detta bäst av alla tjejerna i vår grupp. Tack för denna uppvisning Jessica!. Vi var många som hoppade och tjoade vid stavhoppsmattan, när du tog höjd efter höjd.  

Efter tävlingen fick de aktiva som deltagit i sammanlagt 7 eller 10-grenar mångkampsmedaljer. De som kvalificerade sig för dessa medaljer i gruppen var.

Clara Fallenius             7-kampsmedalj

Elias Lind                      7- kampsmedalj

Elsa Eriksson             10-kampsmedalj

Emelie Beckman         7-kampsmedalj

Emelie Malmborg       7-kampsmedalj

Jessica Holmberg     10-kampsmedalj

Laura Fodor              10-kampsmedalj

Marika Åstrand           7-kampsmedalj

Vincent Aroucell         7-kampsmedalj

 

Tack alla deltagande aktiva samt föräldrar som ställt upp som funktionärer under Stockholmskampens alla deltävlingar. Nästa år ser vi till att ännu fler av våra aktiva är med på denna roliga lagtävling.

 

 

Jessica inför stavhopp

 

Elias i Stavhopp

 

 

Laura och Marika passerar vattengraven

 

Jonathan passerar vattengraven


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne är på kurs måndag 19 november. Affe finns på plats delar av dagen; mejla hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06