Solhälsningar från Sofia, Olle och Lisa

2018-01-09 | Marianne Fricke Stjernström

Sofia Johnsson, Olle Forslin och Lisa Duffy har åkt på träningsläger i Pretoria. Allt är bra, fast VARMT. Upp mot 37 grader. Läs hela vykortet!

Hej alla hässelbyare!

Vi är på läger i Pretoria, Sydafrika tillsammans med ett stort långsprintgäng från Sverige. Vi bor på ett väldigt bra High Performance Center, där det finns flera gym, både Mondo- och gräsbanor, pooler, massage, terapeuter mm. Alla måltider serveras även på anläggningens restaurang vilket är både gott och bekvämt!

Vädret har varit alldeles utmärkt, men vi har haft en värmebölja senaste dagarna med uppemot 37 grader vilket har varit utmanade för oss svenskar. Vi har även fått uppleva Sydafrikas djur- och naturliv samt lärt oss mer om apartheidtiden.

Träningen går bra och vi får bra sparring av varandra i det stora gänget. Olle har bra möjligheter till alternativ träning för att snart komma tillbaka på banan igen. Lisa utnyttjar de vida kurvorna och kör många lopp som annars inte är möjliga hemma i Sätra. Siktet är inställt på sommarens tävlingar vilket ska bli väldigt spännande. Även Sofia har möjlighet att hålla igång långhäckträningen och ser fram emot att inleda inomhussäsongen i slutet av januari. 

Soliga hälsningar från Hässelbytrion i Pretoria


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06