Snart kanske vi inte kan tävla i Stockholm

2017-11-08 | Magnus Wickert

Vi hoppas nu att några medlemmar i föreningen kan tänkas sig att utbilda sig till starters. Vi har i dagsläget ingen inom föreningen och det kan innebära att vi står utan starters när vi ska genomföra arrangemang. Samordnaren för alla starters meddelar på 08 Fri´s hemsida att det finns för få starters i distriktet för att tävlingarna ska kunna genomföras. Kontakta magnus.hsk@telia.com omgående om du kan tänka dig att utbilda dig som starter. 

Det är oerhört viktigt att alla stora föreningar kan bidra till att säkra arrangemangen för våra aktiva. Annars finns en uppenbar risk att vår kära idrott snart kommer att vara ett minne blott.

Som utbildad starter måste du under ett år vara med inte bara på vår egen förenings arrangemang men även på några fler arrangemang. Men det finns också möjlighet att på sikt få vara med på SM tävlingar, Finnkamper och andra roliga evenemang som GP tävlingar mm. Tänk dig själv att få chansen att skjuta iväg 100m löparna på Bauhausgalan inne på Stockholms Stadion. 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06