Fredrik & Jakob Samuelsson

Sista chansen att beställa kläder från Webshopen

2017-07-21 | Marianne Fricke Stjernström

Den 25 juli stänger webbshopen för klubbkläder. Eventuella tilläggsorder ber Trimtex om senast måndag morgon, för att få med dem i samma produktion. 

Det är första gången klubben prövar Trimtexs webbshop. Slår försöket väl ut får vi utvärdera och avgöra om och när shopen kan öppnas igen.

Det går att handla klubbkläder fram till den 25 juli i en ny webshop. Trimtex som gör kläderna och de skriver att hemleveranserna är förväntade till vecka 36. Detta är första försöket med en webshop för Hässelby SK.

Gå in på sida: trimtex.se/customer/HasselbySK
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i hasselbysk17 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har du frågor eller behöver hjälp, ring Marianne på kansliet: 08-739 97 06.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se