Grupp 03-04

Sässongsavslutning med pizzakväll

2016-04-24 | Mats Eriksson

En makalös inomhussäsong avslutades med pizzakväll, där ingen gick hem hungrig.

Flitigt tränande samt tävlandet har åter igen visat sig ge resultat. Under vintern har våra ungdomar gjort sammanlagt 404 starter i olika grenar. Det har på dessa starter satts hela 196 personliga rekord. Detta innebär att nästan varannan start, resulterat i ett personligt rekord. Resultaten har legat på en hög nivå, vilket innebar att vi kunde dela ut sammantag 17 ungdomsmärken i olika valörer till ungdomarna. En lycklig hade också möjlighet att vinna den åtråvärda "rekordkampsbucklan". Denna gång gick den till Elsa, som under vintern lyckats att sätta hela 23 personliga rekord. Det var dock hård kamp om segern ända in till sista tävlingen. Som vanligt hade Magnus satt ihop ett minst sagt knepigt qwizz. Åter igen gick vi övriga ledare "bet" om segern.

 

 


Det fanns gott om pizza

 

 


Tuva påväg för att hämta mer pizza

 


En lycklig mottagare av ett silvermärke. Emelie har kämpat hårt för detta märke och i senaste tävlingen fick hon till ett riktigt bra längdhopp, vilket gjorde att hon kvalificerade sig att få ett ungdomsmärke av silvervalör

 


Elsa överlycklig över att ha vunnit rekordkampen

 


Magnus ställer otroligt knepiga frågor, som han satt ihop i sitt quizz

 


Ödmjuka quizz vinnare


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06