Nu är sommaren här, för HSK:s Friidrottsskola har börjat!

2018-06-11 | Paulina Lennartson

I morse klockan nio samlades alla barn och ledare Hässelby IP:s läktare med förväntansfulla miner när årets friidrottsskola kickade igång. Denna vecka är vi 145 barn och 21 ledare som tillsammans kommer att ha kul och träna friidrott!

 


Glada barn på Friidrottsskolan. Foton: Paulina Lennartson.

 

Under dagarna på friidrottsskolan kommer vi att prova på olika grenar, såsom höjd, längd, kula och häck med mera. Vi delar in oss i grupper efter ålder och önskemål - oavsett om man kommer hit själv eller med en kompis får man en massa nya vänner!

Vi gör också andra saker än att bara träna friidrott - trots att vi är en friidrottsskola. Till exempel leker vi lekar i grupperna eller kanske tävlar man mot en annan grupp. Vi har också annat kul - som en gemensam lek i slutet av dagen då alla barn och ledare leker tillsammans.

Förutom att vara igång hela tiden, behöver vi också ta en paus då och då, vilket vi gör under lunchen. I dag fick vi kyckling i currysås vilket var en riktig hit hos många av barnen. Dessutom hade några grupper turen att redan första dagen få gå på tipspromenad för att försöka vinna veckans tävling och pris.

- Friidrottsskolan är superkul eftersom man får prova på så mycket olika grenar, det blir aldrig tråkigt eftersom det finns grenar som passar alla. Sen är maten jättegod också, och rasterna är roliga eftersom man kan leka med sina nya kompisar, säger Ellen som gått på friidrottsskolan i flera år. Hon tycker att det alltid är lika roligt.

Det finns fortfarande platser kvar till årets friidrottsskola!
Vecka 26 (fem dagar). 25 - 29 juni. Sista anmälan den 14 juni.
Vecka 32 (fem dagar). 6 - 10 augusti.* Anmäl dig så snart som möjligt.
Vecka 33 (fem dagar). 13 - 17 augusti. Sista anmälan den 23 juli.


Friidrottsskolan äger rum på Hässelby Idrottsplats >>>  
Som ligger på Loviselundsvägen 100 i Hässelby Villastad.

INFO OM FRIIDROTTSSKOLAN
All information om Fiddrorottsskolan och om hur man anmäler sig finns på hemsidan.
Läs här >>>

ANMÄLAN TILL FRIIDROTTSSOLAN
Bekväm anmälan via internet här >>>
 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet att har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att Marianne inte är på ärende just när du väljer att dyka upp: 08-739 97 06.

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06