Fotograf Sofia Boman

Linda Bergh ordinarie ledamot i klubbstyrelsen

2017-04-20 | Marianne Fricke Stjernström

I klubbens strävan efter större transparens presenterar sig styrelsens nya styrelseledamöter på webbsidan. Tidigare har den nya aktivas representanten Sofia Johnsson presenterats, denna gång är det den före detta aktivas representant som från årsmötet går in som ordinarie ledamot: Linda Berghs tur.

Hej! Jag heter Linda Bergh och är 27 år. Jag har friidrottat i Hässelby SK sen jag var 12 år, då med 400m som främsta gren innan jag hittade längdhopp som jag nu specialiserar mig på. Har ett pers på 6,11 och även kammat hem två brons på senior-SM som jag är väldigt stolt över! 

Jag är utbildad Sport Manager och jobbar heltid med ekonomi på ett företag som heter Lagardère Sports där jag trivs otroligt bra, och som tillåter mig att utvecklas än mer som person! 

Jag har tidigare suttit med i Hässelby SK Friidrotts styrelse som "aktivas representant" och fått en bredare inblick i verksamheten. Nu ser jag fram emot att få bidra till klubbens utveckling, så vi kan fortsätta vara en av Sveriges bästa friidrottsklubbar!


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se