Grupp 03-04

Lilla Globengalan

2016-02-10 | Mats Eriksson

Spännande tävlingar under lilla globengalan

Lilla globengalan var en intensiv eftermiddag för våra ungdomar. Tävlingarna låg tätt och det var bara att gå från gren till gren.  Mycket bra prestationer av ungdomarna, och åter en massa nya personliga rekord. 

Medaljer blev det även denna helg.  Elias vann Guld på 60 mh samt i höjd och i kula blev det silver. Vincent vann Silver i höjd samt brons på 60mh.

Bland tjejerna vann Clara Guld i höjd, silver i kula samt Brons på 60 mh. Emilie Beckman vann Brons i höjd, där även Marika placerade sig på en fin 4:plats.

Jessica vars specialgren är stavhopp, tog som vanligt ett nytt personligt rekord. Den nya rekordhöjden är hela 1,96m. Det gav en fin 7:e plats i åldersgruppen F14.  Elsa verkar att ha fått till tekniken i kula och krossade sitt tidigare personliga rekord med hela 71cm.

Vi hade även 4 lag i mixstafetten. Alla lag lyckades mycket bra. Lag Hässelby SK 1 med Clara, Laura, Vincent samt Elias vann en fin Bronsmedalj

 


Karin koncentrearad i stafetten

 


Vilde gjorde en fin sträcka i stafetten för sitt lag

 


Clara och Elsa taktiksnackar

 


Clara satsar allt i staffetten

 


Elias stöter kula så håret flyger

 


Många hoppade över 600 m. Men Emilie M gjorde ett fin fint lopp

 


Jessica i favoritgrenen

 


Bra start av Laura på 60mh


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06