Junior- och ungdomsgrupp

Kraftmätningskvalet avklarat

2020-06-19 | Magnus Wickert

Glad midsommar önskar vi alla aktiva. Hoppas att ni njuter av sol, bad och lite ledig tid med familj och vänner. I helgen som gick arrangerades de sista kvaltävlingarna i Kraftmätningen. Hässelbys mixed lag nådde helgen före det poängen 26 842 vilket ska räcka för finalen 5-6 september. Kvalsammanställning Alla resultat från alla kvalmatcherna har inte redovisats men sannolikt placerar vi oss som 9:a i kvalet med mixedlaget. Som vanligt är det en kraftig Stockholmsdominans även om det finns några utmanare från framför allt Göteborg, Malmö och Växjö. I början av augusti kommer vi att få veta om finaltävlingen ska genomföras som vi hoppas, med en riktig stor final, eller om det fortfarande kommer att vara restriktioner som påverkar tävlingen. 

Vårt tjejlag hamnade tyvärr utanför finalen men gjorde en jättefin insats i kvalet med 9482 poäng. Men de som visar stigande form kan kanske ta en plats i finalen så småningom. Det gäller att träna på bra och tävla så mycket det går nu. Nästan alla är födda 2006 så det finns alltså bra förutsättningar inför nästa år också. 

I finalen är det självklara målet att förbättra positionen från kvalet, vi ska vara med och kriga om topp sexplatserna iallafall. 

Oavsett hur finalen avgörs ska vi vara maximalt förberedda för alla varianter. Oavsett gren och motstånd ska vi lyfta oss själva och varandra och genomföra finalen på allra bästa sätt. Helt klart är att vi endast och enbart kan påverka oss själva och vår prestation.  En preliminär laguppställning kommer att gå ut i mitten slutet på juli. Men resultat på tävlingar och träning kan påverka laguttagningen ända fram till finaldagen. Alla som tävlade i kvalet i antingen mixed lag eller i tjejlaget måste vara beredda på att tävla.

Fokus till finalen blir att sköta träningen på allra bästa sätt genom hela sommaren. Det gäller oavsett om man är med i laget eller om man är reserv och beredd att rycka in. Vi kommer att ha träning på IP genom hela sommaren så de som är hemma har alla möjligheter att träna på ett bra sätt.

Poängsammanställning

Individuella resultat

 


Kansliet informerar

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06