Grupp 03-04

Inomhus DM i mångkamp

2016-01-10 | Mats Eriksson

I helgen avgjorde inomhus DM i mångkamp och vi hade en stor trupp på plats.

Vi har verkligen blivit bortskämda med bra prestationer av ungdomarna i gruppen. Inomhus DM i mångkamp, som avgjordes under helgen blev inget undantag. Det slogs massor av personliga rekord, och alla skall verkligen vara stolta över sina fina resultat. Tror nästa Jessica var gladast av alla, när hon satte nytt personligt rekord i höjdhopp. Jessica har kämpat länge för att slå detta, och vi gladde oss alla med henne. 

Vi fick två medaljörer, då Clara vann en silvermedalj och Elias en bronsmedalj. Elias hade lite otur, då han föll i häckloppet. Men efter att ha satt plåster på blodiga ben, avslutade han mångkampen mycket starkt.

Vi var en stor grupp från Hässelby som deltog, vilket vi gladde oss mycket.  Vi ser gärna att så många som möjligt är med på tävlingarna. Förutom att det är kul att tävla, stärker det även gruppsammanhållningen. 

 


Glada ungdomar som avslutat mångkampen

 


Karin och Jessica i 60mh

 


Elias över första häcken

 


Laura klarar höjden

 


Emelie M i längdhopp

 


Tava stöter kula


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06