Grupp 03-04

I helgen avgjordes Väsbyspelen och DM

2016-08-24 | Mats Eriksson

I helgen avgjordes första tävlingen efter sommaren uppehåll

Det märktes att alla inte riktigt kommit igång efter sommarens ledighet. Det var en del trötta ben, men det blev ändå en bra start på höstsäsongen. Bland killarna var Elias i slag och kom hem med ett knippe medaljer. Elias gjorde en mycket bra kul och stavtävling där han satte nya personliga rekord. Sammanlagd (om jag räknat rätt) blev det 2 guld, 4 silver samt 2 bronsmedaljer till Elias.

Vi hade även många tjejer på plats som tävlade. Höjdtävlingen blev riktigt spännande, där Clara tillslut vann guldet. Emelie B och Marika gjorde också en riktigt bra höjdtävling och placerade sig 4:a respektive 5:a. Gladast av alla var nog ändå Tuva som gjorde ett makalöst 1500m lopp och blev 3:a i DM.

 

Alla resultat finns att finna på : http://www2.idrottonline.se/globalassets/vasby-ik---friidrott/dokument/vasbyspelen/2016/vasbyspelen_resultatprel.pdf

 

Mats

 

 


Elenor i längdhopp

 

 


Jonathan spurtar

 


Emelie M stöter kula

 

 


Tava i spjut

 


Elias sätter pers i kula

 


modernt umgänge

 


Tuva lycklig medaljör på 1500m

 

 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne är på kurs måndag 19 november. Affe finns på plats delar av dagen; mejla hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06