Grupp 03-04

I helgen avgjordes "Sista chansen" i Storängshallen

2016-03-22 | Mats Eriksson

Trots mycket tävlande i vinter, tog flera chansen att vara med på helgens tävling.

Senaste veckorna har vi tränat mycket kondition och styrka. Vi har koncentrerat oss på detta, för att förbereda ungdomarna inför sommarens tävlingar. Därför var det en del "tunga ben" under helgens tävling. Trots detta presterades det mycket bra resultat. Elias vann Guld på 60mh, Silver i tresteg och kula samt Brons på 60m. Clara vann Guld i höjd samt längd, och på 60 mh gjorde Laura ett fantastiskt lopp och vann en välförtjänt silvermedalj.

Men även övriga presterade mycket bra resultat. På 60m kvalificerade sig hela 5 st av tjejerna till finalerna. Clara, Elsa och Emelie till A-final samt Laura och Marika till B-final. Laura och Emelie satte där fina nya personliga rekord och pressade sina tider till under 9 sek.

Jag kunde bara vara med på lördagen. Därför kommer här bilder endast från lördagen tävlingar

 

/Mats

 

 


Nöjd medaljör

 

 


En ännu gladare medaljör

 

 


Emelie förbereder sig

 

 


Elsa lägger kulan till rätta inför stöten

 

 


Hugo satsar allt i tresteg

 

 


Marika i kula


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06