Grupp 03-04

Hammarbyspelen

2016-02-14 | Mats Eriksson

Jakten om i rekordkampen gick vidare under Hammarbyspelen.  Denna interna prestigetävling, lockade flera att tävla under helgen.

I helgen avgjordes Hammarbyspelen. Jag var själv inte närvarande under hela helgen, utan bara delvis under lördagen. Men då det är en stenhård kamp om att vinna rekordkampen, passade några på att kämpa om nya personligarekord  Det slutgiltiga resultatet i denna kamp har jag ännu inte. Men vinnare av rekordkampen kommer att utses senare.

Några medaljer blev det också. Clara vann Guld i höjdhopp, Silver i kula samt Brons på 60 m. Höjdhoppet var en spännande tävling, med hård kamp om guldet. Det var även fantastiskt att se Marika vinna Bronset med fina 1,41 m.

Elias blev medaljör även denna helg med Silver på 60m och Brons i kula.

Andra fina resultat var Elsa och Marikas kamp i B-finalen på 60m. Elsa vann knappt över Marika med fina 8,86 och Marika 8,88. På 60mh gick Laura till A-final och till B-finalen hade både Marika och Emelie M kvalificerat sig.

/Mats

 


Stenhård kamp på 60m.


Fin start av Clara på 60m


Emelie M förbereder sin stöt


Stolta medaljörer


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne har semester från den 23 november till den 3 december. Behöver du hjälp under den tiden mejla till hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06